Jag drömde om att jag var helt ensam kvar på jorden

Visste ni att Sverige är det land som det finns flest ensamma?

Hela 46 % av svenskarna är ensamma medans det bara är 14 % i Spanien. Betyder detta att nästan varannan människa man möter i Sverige är ensamma?

I min dröm var jag helt ensam på jorden och jag fick hem ett brev där det stod att jag var ensam. Jag kände ändå ett lugn eftersom jag visste att 46 % av svenskarna är ju redan ensamma.

Det finns flera experiment där Markoolio testar hur det känns att vara ensam i sammanhang där man egentligen inte borde vara ensam. Han har testa karoke, konferense mm. Nu testar han hur det känns att vara ensam på ett nöjesfält.

Se och njut hur det kan tyckas vara.

Min uppfattning om Clipet med Markoolio

Det första jag tänker på när jag ser clipet är att det ser ut som om nöjesfältet är i ett vanligt kvarter. Som barn kunde jag drömma om att ett nöjesfält skulle byggas på den gård jag växte upp i Uppsala.

Jag tror att Markoolio får känna på hur det är att vara på jorden ensam och inte bara en nöjespark. Skulle vi verkligen ha det så roligt om vi fick göra vad vi ville på denna jord och att betala detta med total ensamhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *