Jag tillhör marknadsföringsgruppen på Kulturnatten i Uppsala

I dag har jag ett möte tillsammans med andra marknadsförare inför Kulturnatten i Uppsala som pågår 13 September.

Efter mötet med marknadsföringsgruppen åker jag ut till landet för att min väninna bor lite utanför Uppsala. Väninnan ska bjuda mig på lunch. Sedan kommer jag att åka in till stan igen för jag ska på premiären av Två herrars tjänare med Özz Nujen som jag har blivit inbjuden till av presschefen för Stadsteatern.

Detta är jag i ett nötskal att jag inte har en ledig stund utan är uppbokad hela tiden. Folk har sagt att jag borde dra ner på takten annars går jag in i väggen. Jag går aldrig in i någon vägg jag kliver igenom den. Bara man tycker att det är roligt det man gör så finns det ingen vägg som tar emot en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *