Inbjudan till Världens största agentur på modelljakt i Stockholm

Nu på fredag och lördag har alla ungdomar med modelldrömmar chans att vara med på en modellcasting. Då kommer världens största modellagentur Elite till Stockholm för att leta efter nya svenska fotomodeller.

Jag har inte möjligheter att gå på detta event, men jag vill ändå uppmana tjejer och killar att delta. Jag blev inbjuden av Christer Lidman som håller i eventet. I samband med castingen fick jag möjlighet att följa och fotografera deltagarna samt att intervjua Elite Model Looks nya Sverigechef, Carina Furublad. Tyvärr så krockar detta med mitt möte med Marknadsföringskommittéen för Kulturnatten i Uppsala.
Även killar kan vara med i Elite Model Looks jakt på New Faces.
Chans att bli upptäckt
Castingen är öppen för allmänheten och genomförs i Täby Centrum på fredag den 5 september mellan klockan 14:00 och 18:00 samt på lördag den 6 september mellan klockan 12:00 och 16:00.
Dit väntas hundratals unga stockholmare, som drömmer om att bli modeller, komma för att bli upptäckta. Innan de sökande får visa upp sig inför kameran blir de både sminkade och får håret fixat. För musiken under castingen står Svenska DJ-skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *