Medium Tina från Malmö

Tina har varit medial sedan hon var barn och jobbat inom butik under hela sitt liv. Hon träffade en kvinna som jobbade på tarot tv och den vägen började hon jobba mer seriöst som medium.

Hon känner att hon halkade in på ett bananskal. Hon började spå live på tarot tv. Hon slutade där i januari och jobbar nu på astro byrån tarotlinje.

Hon har jobbat professionellt heltid i två år.

Hon ser både i tarot kort och kanaliseringar.

Hon får en känsla av att jag är en väldigt ensam person. Här ligger en motstånd det har varit svajigt. Jag ligger som egen företagare och mäktig. Lite stress och oro i samband i arbetet, men det är ej något negativt. Jag har fått lite obefogat kritik och får lön för mödan. Det ligger mycket framgång i arbetet.

Resorna tar lite på krafterna så jag borde vila emellan. Avslut kortet döden så kommer jag att fortsätta. Tankens kraft attraktionskraft det du ber om får du.

Vi får nu se hur mycket som kommer att ske av vad Tina sa om framtiden. Hon kunde känna in väldigt mycket på mig som stämde in. Det är privata saker så jag vill ogärna skriva ner dem på bloggen, men duktig var hon.

Vill ni själva komma i kontakt med Tina så når ni henne på 0720-492228 

Ett svar på ”Medium Tina från Malmö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *