För dig som inte tycker att Conchita passar i sitt skägg.

Tycker du som jag att Conchita hade varit mycket vackrare utan skägg, då ska du besöka hemsidan Kutts.

På Kutts hemsida kan du hittar rakapparater för olika behov. Dels för att raka bort den där eländig skägget och mustaschen som förstör Conchitas annars så vackra ansikte. För skulle inte Conchita vara så mycket vackrare och glänsa desto mer om man tog en rak hyvel och rengjorde ansiktet på all onödigt hår?

Locktång

En locktång som är enkel att använda är Ermila Conissima. För du rullar bara på ditt hår och väntar en stund sedan får du riktigt fina prinsess lockar.

Du börjar skruva in ditt hår från roten och lång ut blir den tunnare, vilket innebär att din lock nedtill håret blir då mindre. Det finns även youtube clip som beskriver hur man lyckas fixa med håret inför en fest.

Dessa lockar får du när du använder tången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *