Misstagen du bör undvika när du söker bekräftelse

Bara meningen “misstagen du bör undvika när du söker bekräftelse” är motsägelsefull.

När du söker bekräftelse sänder du ut att du inte är bra som du är. Detta läser människor av på ett undermedvetet nivå och du får inte den bekräftelse du är ute efter. Den enda anledningen till att man söker bekräftelse är när man själv inte anses sig vara bra nog. När du själv inte godkänner dig själv kan andra inte heller godkänna dig. När du väl godkänner dig själv så hamnar du i ett stadie där andras åsikter om dig inte ens är värdefullt och det är då de också ger dig din bekräftelse.

Låter detta motsägelsefullt eller hopplöst? Den dagen du inte längre söker bekräftelse är den dagen du kommer att få bekräftelse. Det du slutar jaga är det som kommer att jaga dig i stället.

Detsamma gäller kärlek att när du väl inte bryr dig så kommer du att bli uppvaktad. När du börjar bry dig så försvinner uppvaktningen omkring dig. En kvinna som hade blivit 80 gammal blev tillfrågad vad hon ångrar mest i sitt liv. Hon sa att det enda hon ångrade sig var att hon tog män på för stort allvar. Hon skulle ha sett dem som en ren hobby och inte lägga så mycket känslomässigt energi på dem.

Vill du bli sedd av en man eller få bekräftelse så ska du själv befinna dig i ett stadie där du inte är i behov av mannen. Då helt plötsligt så lovar jag dig att han kommer skicka choklad eller blommor till dig i form av blommogram eller något liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *