Så här inreder du för att spara plats och om du bjuder in nätverkare

Bor du väldigt trångt så finns det vissa bra metoder du kan använda dig av för att spara så mycket plats som möjligt.

Jag har själv besökt folk och sett att de använder sig hellre av barstolar och bar bord. De har då borrat in barbordet i väggen. Själv är jag lite höjdrädd och vill ha bar stolar med stöd för ryggen så att jag är säker på att jag sitter kvar på stolen.

Hur du inreder om du har inbjudna affärsnätverkare!

Jag bloggar mycket om affärsnätverk mm som ni har märkt. När jag var på affärsnätverk på en bilfirma i Uppsala så hade de höga barbord, men inga tillhörande barstolar. Något jag rekommenderar dem för att gästerna ska slippa stå på sina ben och bli trött är att de ordnar barstolar.

2 svar på ”Så här inreder du för att spara plats och om du bjuder in nätverkare”

  1. Detta evinnerliga “DÅ” VARFÖR måste du skriva så? Det måste du ju för fan kunna lära dig att så skriver man INTE!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *