Bettys inspiration, ett affärsnätverk i Uppsala

Jag har fått fint besök av grundaren för Bettys Inspiration affärsnätverk i Uppsala som hjälper kvinnor att ge inspiration och vardagslyx.

Behöver ditt företag hjälp att planera event, kickoffer eller firmafester? Då kan du kontakta Bettys inspiration som är ett affärsnätverk och få hjälp med kostnadsförslag och planering.

Bettys inspiration kommer från Betty Pettersson,  Sveriges första kvinnliga student. Betty Pettersson föddes på Gotland den 14 september 1838. 1872 fick Betty med kunglig dispens tillstånd att studera vid Uppsala universitet. Här i Uppsala blev hon Sveriges första kvinnliga student någonsin. Betty fick inte besöka rektorn eller nationen utan att ha en manlig släkting med sig och kunde inte delta i andra aktiviteter än föreläsningar och seminarier. Trots detta lyckades Betty med det som ingen kvinna tidigare gjort och tog 1875 ut sin akademiska examen. I dag har man fler möjligheter som kvinna inom affärsnätverk som tur är.

Man kan anmäla sig på affärsnätverk deras hemsida vid varje tillfälle och träffa andra kvinnor inom affärsnätverk. Man betalar då per gång och inte binder upp sig såsom det brukar vara på olika affärsnätverk.

Ett affärsnätverk för kvinnor för att lyckas är ett måste enligt mig. Tänk så många intressanta kvinnor du kan träffa via affärsnätverk i Uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *