Pressfrukost med Hela Sverige bakar med Tilde de Paula i spetsen

Visste ni att det flesta av svenskarna drömmer om att få baka med Kronprinsessan Victoria om de fick välja fritt, enligt en undersökning som hela Sverige bakar har gjort?

Jag har alltid med mig min högra hand Emelie Andersson som är min press och media ansvarige. Detta är den 3:e säsongen av Hela Sverige bakar. Vi fick äta god frukost samtidigt som vi fick se första programmet av Hela Sverige bakar. Inte ens Tilde de paula eller deltagarna själva hade sett första avsnittet. I den andra avsnittet kommer deltagarna att få baka kakor. Deltagarna hade de roligast för de skrattade mycket åt sig själva i första programmet. Jag fick genast en favorit och det var Julie för hon verkade så charmig och så god helt enkelt. Hennes tårta smälte och vi fick alla ett gott skratt. Jag håller ändå tummarna för dig Julie.

Nedan ser ni siffror för det svenska folket för denna undersökning

”Vem skulle du helst vilja baka med?”
1: Kronprinsessan Victoria 12%
2: Tilde de Paula Eby och Filip & Fredrik 8%
3: Zlatan 6%

”Varför bakar du?”
1: För att det är kul 35%
2: För att det är godare än köpebröd 30%
3: För att veta vad jag stoppar i mig 10%
4: För att spara pengar 6%
5: För att vara duktig 5%

En av deltagarna fick hålla i min berömda docka längst ned till vänster han som heter Rani. Längst till vänster ser ni Emelie min media och pressansvarige och till vänster ser ni mig. I mitten längst ner ser ni självaste programledaren Tilde de Paula.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *