Som företagare är det viktigt att du har en storytelling, men vad är det?

Denna gång på MentorRing hade vi Karin Graemer som föreläsare på MentorRing för nya entreprenörer och uppfinnare.

Vad innebär en Storytelling?

Det är den historia dvs story som du håller fast vid att berätta varje gång du möter en ny kund. Då går man tillbaka 100 år och berättar hur ens farfar började pressa egen saft som senare växte till en stort familjeföretag osv.

Vad är en pitch?

Att presentera sin produkt och då visa med glädje att du tror på din produkt. Om du inte själv tror på din produkt så hur ska då andra tro på den? På våra affärsmöten så brukar var och en få 3 minuter på sig att presentera sig själv och sitt företag/produkt. Övning ger färdighet så jag själv har klantat till mig många gånger under denna pressade situation.

Marknaden förändras nya kanaler, nya konkurrenter, allt går fortare. Hur ska du hänga med i detta och utveckla din “röda tråd”, för att hålla såväl ditt personliga som ditt företags varumärke attraktivt?

PIIK hjälper dig som företagare eller person att vässa ditt budskap och din kommunikation, för ett konkurrensmässigt, trovärdigt, assare och långsiktigt starkt varumärke. Detta genom att ta fram grundläggande strategier och konkreta handlingsplaner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *