Använder du din röst rätt när du talar till en publik?

Jag har varit på utbildning hos Kristina Lund som jobbar med professionell coaching, presentationsteknik, röstteknik, kroppsspråk, kommunikation och ledarskap.

Jag har denna gång fått öva upp min röst för att kunna tala inför en större grupp. Det kan tyckas lätt, men det går enormt mycket energi till att träna upp sin röst. Numera beundrar jag föreläsare som kan fånga sin publik. Jag har fått lära mig att man ska fånga dem redan när man säger hej och presenterar sig. Att man ska andas från magen och ta ett paus mellan hej och sitt namn. Detta och mycket mycket mer har jag fått lära mig av duktiga Kristina Lund. Jag kommer att träffa henne 3:e och sista gången i september. Sedan bör jag vara färdigbakad föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *