Mode för oss med ad/hd ett finare ord för business kvinnor

Har du som jag ad/hd och jobbar dygnet runt till den graden att du inte hinner strosa omkring på stan?

Jag har diagnosen AD/HD och jobbar 50 % med bloggen och 50 % med mitt franchise företag. Detta innebär att jag inte har en minut över för att gå på stan och shoppa eller ens ta en snabb fika tillsammans med mina vänner.

Jag undrar ibland hur folk har tid och fika hela 2 timmar i sträck? Vem jobbar i stället för dem? Vem sköter deras pappersarbeten?

Är du i samma sits som mig så kan jag tipsa dig om att shoppa märken som HUGO BOSS, DAGMAR mm på nätet. Jag brukar surfa runt på IRIS & PELLE där har de alla fina märken man kan tänka sig och just nu är det dessutom rea.

Jag tror inte att det bara är vi som jobbar för mycket som inte hinner gå omkring på stan och shoppa. Hur tror ni kungafamiljen gör? Jag ser dem inte alls ofta på stan och därför tror jag att även de shoppar mycket via nätet. De har dessutom alltid det senaste på sig så hur tror ni att de löser denna situation om att alltid vara först?

Mitt första smink märke som barn var Deborah

När jag var ca 10 år gammal umgicks jag med en tjej som kom från Värmdö i Stockholm och hette Weronika. Hennes mamma jobbade på NK huset i Stockholm och hade ofta med sig smink till oss. Jag fick en hel sminkväska från märket Debby och Deborah. Jag föll mest för märket Deborah och började samla på allt inom detta märke. För mig är detta märke verkligen nostalgi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *