“Att tvätta med denna tvål var som var tvätta bort sina rynkor”

Detta hade en kund sagt om tvålen som säljs på Zoul Fish & spa som ligger på botten våningen av Hotell Linné i Uppsala.

Jag själv har fått behandling på Zoul Fish & spa av självaste ägaren Zara Bejmyr. Zara Bejmyr har förut jobbat på UNT (Uppsala nya tidning), innan hon bestämde sig för att starta detta tillsammans med sin delägare.

Du kan tvätta håret och ju längre du lagrar tvålen desto bättre blir den.

En naturtvål är något helt annat än en vanlig tvål. Den är mjukare och lenare med härligt lödder. Dofterna är naturliga och tvålen innehåller inga kemikalier eller konserveringsmedel. Vid tillverkningen bildas naturens egna lyxprodukt: glycerin. Glycerinet ger huden fukt och många kan minska användandet av hudkräm då de börjar använda naturtvål. Tvålen fungerar på hela kroppen och många använder den även i stället för schampo. Visste du att naturtvål blir bättre av att lagras? Den håller minst fem år och blir bara bättre med tiden.

“Min beskrivning av spa behandlingen hos Zara Bejmyr på Zoul Fish & Spa kändes som att jag hade dött och kommit till andra sidan. Väl där på andra sidan fick jag träffa min andliga guide som visade mig hur paradiset skulle kännas om jag hade varit god nog medan jag levde på jorden.”

Ett svar på ”“Att tvätta med denna tvål var som var tvätta bort sina rynkor””

  1. Tack fina Anne för att du kom till vår lilla oas igen! Hoppas du kommer tycka om tvålen lika mycket som vi och våra kunder gör. Det enkla och naturliga är oftast det bästa. Ha en fin dag! Varma tankar Zara Bejmyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *