Hur du som företagare kan expandera

Har du ett företag redan så har du goda chanser att expandera genom små enkla knep.

Har du ett företag där du redan träffar många kunder/människor så är du i en guldsits och kan få in fler personer in i en verksamhet där du inte behöver sälja varor. Jag säger som Zara Sejmyr att “är det lätt så är det rätt”. Bättre än så kan jag inte förklara min verksamhet som jag jobbar med på sidan om min blogg och mitt franchise företag.

Jag har i dag varit på besök på Zoul Fish and spa och presenterat en produkt som är suverän för hälsan. Jag som bloggare får prova på väldigt mycket saker och just denna produkt blev den jag fastnade för. Efter endast 6 dagar med den så blev jag fri klådan i mina händer, migrän och jag hade inte längre problem med mina bihålor. Vad det är för något kan jag berätta mer om för de som kontaktar mig per mail. Jag kan säga att jag har fått mitt liv tillbaka. Jag har även AD/HD och dyslexi och jag kan säga att jag känner mig så fri från detta i skrivandets stund. Jag kommer aldrig ta mediciner för min AD/HD för jag har hört om dessa hemska biverkningar man kan få av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *