Har du författar drömmar och dessutom nyfiken på hypnos?

Nu kan du som missade ANETTES SKRIVGARAGE förra gången hoppa på kursen som går 6-7 SEPTEMBER I UPPSALA

Anette Skåhlberg har gjort en film och du kan se trailern här. Jag kommer att närvara på premiären av filmen i vinter. Ser fett emot det ska ni veta! Hon som sjunger i trailern är Caroline af Ugglas.

Nedan ser ni några bilder ur filmen som har premiär i höst

I skrivgaraget ingår även efterföljande coaching över nätet via tre stycken personliga en-en skypesamtal på en timme vid valfria tillfällen. Ta chansen och få Anette som din personliga skrivcoach.

Anette Skåhlberg är inspiratör, kreatör, pedagog och mångsysslare. Hon skriver böcker och skriver för både scen och film. Hon har många års erfarenhet som pedagog och igångsättare och hon älskar att arbeta med människor och få dem att växa. Flera tusen barn och vuxna har inspirerats till kreativitet och skapande av henne och allesammans har de börjat berätta sina historier genom att skriva ner dem som sagor, berättelser, dikter, långa eller korta, eller funnit helt nya vägar med sina texter.

Dessutom är Anette även hypnotisör och hon kommer att se till att uppgradera deltagarnas skrivande till helt nya nivåer för dem som så önskar.  6-7 september. Tid: 9-17. Pris för tvådagars workshopen OCH tre tillfällen en-en coaching via skype är denna gång endast 4.600 kr (ord kostnad för personlig coachning med Anette för samma upplägg är 21.000 kr men tack vare att detta är ett skrivgarage i grupp så kan priset hållas nere.)  Anmälan till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *