Jag ska nu testa TENS maskin och en skrubbcreme från märket GAIA

Som bloggare så älskar jag att testa nya maskiner, varor och tjänster. Denna gång så testar jag TENS maskin och peeling från märket GAIA.

Du hittar dessa produkter på HÄLSOSIDAN

I stället för att själv vara med på alla bilder så får min docka som är en porträtt av mig vara stand in. Jag kan säga att peelingen var kraftfull och gjorde sitt jobb såsom en peeling ska göra. Den avlägsnade all orenheter och smink från mitt ansikte. Huden kändes genast mycket lenare.

TENS maskinen ska jag börja använda och det är faktiskt första gången jag använder en sådan maskin. Jag har hört talas om den många gånger inom olika alternativa behandlingar. Äntligen har jag nu en helt egen TENS maskin, hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *