I dag har jag ett stort möte på Hotell Linné i Uppsala

Jag kommer i dag tillsammans med två kollegor att besöka duktiga entreprenörer på Hotell Linné i Uppsala.

Jag har sett fram emot detta möte i en månad och äntligen blir det av. Jag ska då tillsammans med Liv och Maria träffa Zara Bejmyr som driver Zoul Fish and Spa på Hotell Linné.

Jag håller nämligen på att presentera ett nytt koncept för entreprenörer som jag möter genom nätverksträffar. I höst sker den första affärsnätverket 22 augusti på Domtrappkällaren. Nu finns även nätverk med både män och kvinnor som har startats av vår duktiga Jennie Forsén.

Även Klara K nätverket kommer jag också deltaga i tillsammans med grundarna Susanne Özmete och Anna Cederqvist.

2 tankar om “I dag har jag ett stort möte på Hotell Linné i Uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *