Affärsmötet hemma hos, konsert på Vaksaltorg och sedan stormig kräftskiva

Varje gång det blir en konsert på Vaksalatorg så dimper det ner ett brev som ber mig ha överseende med högt ljud fram till kl 23.00.

Jag hade verkligen överseende med ljudet för på dagen hade jag affärsmöte hemma hos mig som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Andra personer fick hoppa in i stället för min kollega och panik rådde under denna halvtimme.

Efter affärsmötet med 5 personer närvarande så besökta jag snabbt konsert på Vaksalatorg för att en av gästerna för kräftskivan som jag skulle plocka upp var där. Jag körde in med min bil ända fram till scenen och väntade på min gäst.

Före och efter bilder av kräftskivan Lugnet före stormen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *