Tarot läggning med a´Silvonen Livsguide

Jag har fått en tarot läggning av a´Silvonen på Livsguide.

Hon frågade mig om vilket problem jag hade och när jag svarade fick jag veta att det fanns en blockering på min baschakra.

Sitter något i baschakrat bostad, barndom, föräldrar, trygghet.

Jag är en människa som gärna vill planera allt i förväg. Det blir ett nystart för andra saker även om tempot blir lägre. Jag har alla verktyg för att det ska gå bra. Jag har förbrett och har kunskaper.

Det förändrar bara till det positiva.

Jag får mycket positiv till mig. Jobbet ger utdelning på många sätt både pengar, känslomässigt.

Goda råd om förhållande lyder:

Om man är behövande så är det inte attraktivt så man behöver blir stark och själständigt. Man behöver bli den man var när man var attraktiv i den andra personens ögon.

Beskriv mig

En människa med eld mycket känslor och vilja. Mycket tankar som både attraherar och skrämmer. Jag ger ett intryck som skrämmer var jag än kommer. Fötterna med jorden och med stark kontakt utåt. Vad är skrämmande med mig. Jag är direkt på och rakt fram. Det är en positiv egenskap. Jag har en stark energi och den påverkas man av.

Folk vill visa sina bästa sidor och därför kan bli nervösa. Det kan låta sant att folk vill göra gott intryck på mig såsom jag själv också vill göra gott intryck på andra.

Jag ställde en mycket privat fråga till henne som jag redan vet svaret på. Hon svarade korrekt och visste t.o.m hur detta skulle förändra mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *