I dag ägs vigseln rum mellan Sabina Bergstedt & Robert Ramqvist

I dag så är jag i Länna för bröllop mellan min brorsdotter Sabina Bergstedt & Robert Ramqist.

Vigseln ägs rum på Almunge Kyrka 14.30 och sedan blir det middag i Länna. Det har varit stressigt dessa dagar då alla har planerat vad de ska ha på sig denna fantastiska dag. Nu äntligen ska vi sluta leta, planera och stressa. Nu ska vi bara njuta av vigseln och middagen i gott sällskap.

En buss väntar på UKK för att ta med alla gäster till Almunge. Vissa har egen bil och de flesta åker med en hyrd buss. Sabina har verkligen planerat in i minsta detalj. Jag åker med Ali, Halil och Sandra. Sandra lämnar sina ungar (Kasper, Jesper och Jonatan) hos sin pappa i Länna för att sedan åka vidare med oss.

Jag vet en kille som kommer att hålla en långt och fint tal i dag och detta ser jag mest fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *