Hur ökar du populäriteten & statistiken på din hemsida?

Hur du ökar trafiken till din hemsida eller blogg är en kemisk formler där mycket är inblandat.

I går hade jag besök av en kille som driver ett stort företag och han har även en hemsida. När jag sökte på något som var relaterad till hans företag så kom han inte upp på första sidan. Detta innebär att han har en dålig träff på sin hemsida.

Om man tex söker på blogg + uppsala då kommer jag upp på första sidan för att jag har en bra sökträff.

Ska du sälja leksaker på nätet?

Det finns en sida som handlar om leksaker. Ett sätt för denna sida att få en bra sökträff är att byta länkar med andra hemsidor eller bloggar. Ju fler som länkar till din sida desto bättre placering får du av google för att din sida räknas som kvalité. Denna sida kan du beställa leksaker till ett väldigt lågt pris inom kort.

Ett annat tips för att öka populäriteten på denna hemsida som säljer leksaker är att köpa annonsplatser på välbesöka bloggar. Man kan lägga in en banner och betala veckovis. Jag har sådana sponsorer som får stå i ett par veckor och betala sedan därefter. Ett företag som har haft sin banner hos mig är tex Art Clinic som är en mottagning för skönhetsingrepp i Uppsala.

Anställ någon som skapar dockor som en avbild av dina barn. En som skapar dockor är Nathalie Sjögren.

Det finns en tjej som håller på att göra en docka som är en avbild av mig. Vore jag de som driver leksaker.se så skulle jag anlita den här tjejen som gör dockor. Tänk att överraska ett barn med en docka som är en avbild av henne. Förstår ni hur glad detta barn skulle bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *