I dag tar jag emot varor & möter min mentor Annika Winell från Spegelzoom

Annika Winell är uppfinnare av en spegel sort med förstoringsglas (Spegelzoom) som har skrivit mycket om i olika tidningar och finns på olika hotell runt om i Sverige.

Annika är min mentor i MentorRing eftersom jag och Marica Eriksson tillsammans ska ge ut en bok. Vi har fått skriva på sekretess i gruppen för att ingen ska avslöja varandras uppfinningar. Att jag ska skriva en bok är inte hemligt så jag samlade inte på mig några underskrifter. Det finns de som har något helt nytt på denna marknad som har samlat allas underskrifter. Det är så det går till när man är flera uppfinnare som möts tillsammans med en mentor. Vi är också nu allihopa medlemmar av svensk uppfinnarföreningen.

Annika och Marica kommer jag att ta emot efter jobbet inne på mitt kontor i centrala Uppsala. Innan dessa två tjejer så kommer jag att ta emot varor som jag skriva om i bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *