I dag ska jag möta författaren & andliga läraren Camilla Elfving

Jag ska träffa Camilla Elfving för en intervju och för att i framtiden kunna göra ett samarbete.

Snart kommer ett företag att lansera min blogg till nya höjder då jag har skrivit på ett kontrakt. Detta medför att jag nu kommer att i den mån Camilla kan ta del av hennes kunskaper. För att nå ut till svenska folket så att vi tillsammans kan börja vår nya väg till att nå vår riktiga väg som endast själen känner till.

Camilla Elfving jobbar med bl.a. Out of body experience vilket innebär på svenska astralresor. Hon har föredrag och kurser bl.a om attraktionslagen. Jag har massor av frågor som jag ska ställa angående just attraktionslagen. Det finns en bok som heter den slutna kretsen som är ett bevis för att själen lever vidare efter döden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *