Hur man ska tänka rätt “ordets makt” enligt attraktionslagen

Vi vet ju att attraktionslagen är baserat på tankens kraft dvs hur du tänker. Därför har jag hittat en mening som förklarar attraktionslagen utmärkt.

“När man förändrar sitt sätt att se på saker och ting, förändras sakerna man ser på.”

Du ska även tänka på “ordets makt” dvs tänk inte på det som du inte vill ska komma in i ditt liv. Tänk bara på det som du vill ha in i ditt liv. För när du drabbas av något du inte gillar tänker du “jag skulle väl aldrig önska mig själv det dåliga”. Det kanske du inte gör, men när du tänker på det så bjuder du in det dåliga i ditt liv. Så det spelar ingen roll om det är något du värjar emot så länge som det är vad dina tankar är fylld av.

Om en cyklist med gröna byxor kör förbi dig så är det inte en slump

Livet är inte det du ser utan det du vill se dvs livet är en illusion. Det är sedan upp till dig hur du vill forma denna “illusion”. Jag tror inte på något av det jag ser för jag vet att allt har jag själv skapat på ont och gott. Även en cyklist med gröna byxor som kör förbi mig har jag själv skapat för annars skulle inte cyklisten med gröna byxorna köra förbi mig. Sedan jag har förstått det här med attraktionslagen så har inget i mitt liv blivit sig likt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *