Dag 3 och sista dagen för skrivgarage med författaren & regissören Anette Skahlberg

Jag har nu varit på min sista skrivkurs med författaren och regissören Anette Skahlberg.

I dag gav Anette bara en mening och vi fick bygga upp med flera meningar. Jag fick här tillgång till att börja med inledningen till min bok som ska ges ut. För första gången i mitt liv känner jag hur otroligt enkelt det är att verkligen skriva en bok på ett kreativt sätt tack vore de verktyg som jag nu har fått på denna kurs.

Nästa skrivgarage är två dagar i september. Lite längre dagar men två istället. 6-7 september kl 11.00-17.00 . Jag kommer skriva mer om det i september för er som är nyfikna på att ge ut en bok. Ni behöver inte bo i Uppsala för ni kan bo på Radisson Blue Hotell i 2 dagar och blanda nytta, nöje och lyx dessa dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *