Medial vägledning av Medium Moira Moon

Medium Moira Moon har en blogg som heter Vår andliga värld.

Innan vi pratade så gjorde hon automatisk skrift och fick nedan svar om mig.

Hon är en driftig kvinna med den förmågan att allt att växa. Hon har fördelar av sin skönhet till omvärlden att jag ser omvärlden med skönhet. Jag ser ljuset i allt. Jag ser möjligheter i problem. En vacker kvinna som får den erfarenheten att vara stabil och grundad då hon har varit utsatt för skamliga förslag.

Tarot kort

Medium Moira Moon bad mig tänka på något och sedan säga en siffra mellan 1-36. Jag valde siffran 7.

Det jag också tänkte på fick jag även upp. Det första Medium Moira Moon säger att det kommer ett positiv besked om det jag tänkte på. Vad jag tänkte på vill jag inte skriva i bloggen, men hon nämnde det direkt utan att jag avslöjade det.

Arbete erbjudanden om något nytt och mycket folk omkring. Positiva samarbetspartners jag växer hela tiden med stor framgångar. (Detta är sant  då jag precis har skrivit på ett kontrakt och som kommer att få mig att växa. Jag är så glad att de har valt ut mig bland så många bloggare)

Pengar mindre summa som kommer in. Det är också ett kontrakt kärlek och andlig inom loppet av 3 månader innan sommarperioden.

Jag har en ödesbestämd kärlek i mitt liv. Arbetet kommer att blomstra för honom och även ekonomin. Jag bör ladda mina batterier och vila huvudet. Jag är aktiv mentalt och behöva ta semester. Vila mellan varven för energikorten kan få mig att gå in i väggen. Vila och ta tid för mig själv.

Det finns avund omkring mig som talar illa, men det försvinner lika fort som det kommer. Jag får 10 ggr mer när de kastar skit.

Medim Moria Moon bad mig att välja en siffra igen mellan 1-35 och jag valde nu siffran 9

Positiv meddelande som jag firar. Meddelande om en stor fest. Om vi behöver sälja något så är det nya bättre. Vi kommer att köpa hus. En hus i en annan kommun i samband med det jag frågade om i början. Kontrakt på hus, pengar och lån. Här måste jag säga att jag inte vill flytta till en annan kommun. Jag älskar centrala Uppsala med dess vackra byggnader.

Se nedan hur jag tar mig en dopp i fontänen på Uppsala Slott så mycket älskar jag byggnaderna i Uppsala.

Jag ställde även fråga om 3 personer och hon beskrev dem klockrent. En av dem kunde hon se att personen led av schizofreni. Då fick jag en smärre chock när hon kunde se det för det är så sant. Denna person låtsas ha problem och döljer sin schizofreni som gör att hon blir dömande, lögnare och en otrolig självisk människa.

Jag litar aldrig på människor som är misstänksamma eller dömande. För genom sig själv lär man känna andra är den största sanningen här i livet.

Ett svar på ”Medial vägledning av Medium Moira Moon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *