Anna tarot Tredje Ögat

Jag har fått medial rådgivning och tarot läggning av Anna från “Det Tredje Ögat”.

De är många tjejer som jobbar för Tredje Ögat och den som vägledde mig heter Anna.

Jag kan känna att hon sa saker om mig som stämmer då hon först tittade på mitt förflutna. Det finns saker som är omöjliga att veta som Anna satte ord på. Jag tror att när folk spår utan att man ställer frågor så får man den bästa rådgivningen. För när Anna pratade direkt ur hjärtat så kände jag att det hon sa stämde överens med det jag har varit med om. När man börjar ställa frågor så har jag en erfarenhet att det inte blir lika träffsäkert därför ska jag aldrig mer ställa frågor till någon utan bara låta dem berätta direkt ur hjärtat.

Så här ser det ut för mig enligt Anna Tarot från Tredje Ögat.

Lite oroligheter och stress angående jobbet hela juli månad. Pengar kommer senare

Det kommer skrivas ett kontrakt som ger mig möjligheter innan denna månad är slut. Det är mycket folk och festligheter. En person jag känner vill ha kontakt och har inte mått bra. Inom 2-3 veckor kommer jag att få kontakt. Personen kommer inte att må så bra. Den här personen är lite konstig som hör av sig ibland och försvinner ibland. I september om jag får tålamod blir personen normal. Människan gör samma misstag gång på gång. Jag vet inte hur jag ska betrakta människan, men människan har egna problem.

Det kommer bra pengar inom jobbet. I juli åker jag bort med familj och funderar på en större bostad. Jag får ett erbjudande och vet ej om jag ska ta det eller inte, men jag åker.

I september eller oktober kommer jag att ha en bra ekonomi med nya projekt innan året slut. Jag kommer resa med tvillingen och blir jätteglad innan året slut.

(Jag kommer att funderar över en sak under hela sommaren. Tills sept och oktober blir det möjligt.)

Jag skriver på något innan sommaren och det kommer gå väldigt bra i augusti. Innan hösten stora genombrott som kommer i  september eller oktober. Jag kommer fatta beslut innan dess. Det ligger ett avtal som kommer gå väldigt bra. Jag får vissa upplysningar, siffror inom närmaste 2-3 månader.

Jag kan lita på en väninna som har stadig kontakt. En s.k. vän med tunga tankar är energivampyr.

Jag berättade för Anna att för många kallar sig mediala, fast de bara är ute efter att göra en illa.

Man ska aldrig sänka en människa utan vägleda en människa. Sänker man en människa ska man inte jobba med det för då är man bara en människa utan empati och inte mer medial än en köttbulle. Jag tror inte på folk som kallar sig mediala och får andra att må dåligt. Det finns en människa som bara gav mig sårande budskap och sedan sa “tänk inte mer på det”. När jag sa i från säger människan att det är så hon känner och att hon inte rår över vad det är hon känner. Mitt svar till sådana människor är att känner de bara dåliga saker så är det de själva som kommer att drabbas av det dåliga. De gräver en grop medvetet som de själva ramlar i omedvetet, för det är så attraktionslagen fungerar.

Ok människor rår inte över vad de känner jag får väl köpa det. Kan de då själva köpa när de ramlar i sin egen grop? För jag har nämligen sett på hur människan ramlar hela tiden in i en grop hon själv har grävt. Som jag alltid säger så ramlar människor oavkortade in i sina egna grävda gropar. Varför finns det dårar som tror att man ska lita på dem när de är ute efter att göra en illa? Jag undrar litar de själva på en människa som får dem att må dåligt? Varför lär de sig inte att såsom de själva inte vill vara med folk som får dem att må dåligt så kanske jag också drar mig undan människor som ska sänka mig och få mig att må dåligt. Fråga er själva vill ni umgås med någon som inte vill er väl?

Livet är redan svårt, men för en dåre blir det svårare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *