Vinn en Berndt Wennström Sonja och Siv tavla värde 4400 kr

Missa inte denna fantastiska chans att vinna en Berndt Wennström Sonja och Siv tavla för ett värde av 4400 kr från Galleri Stockholm.

Tävlingsregler lätt som en plätt Peace of cake

1. Gå in på Galleri Stockholms hemsida
2. Navigera runt på sidan och hitta en konstnär du tycker om
3. Kommentera nedan – skriv vilken konstnär just du gillar och varför samt din e-postadress
4. Du är med och tävlar i utlottningen! (Glöm ej att gilla bloggen längst till vänster)

26 tankar om “Vinn en Berndt Wennström Sonja och Siv tavla värde 4400 kr

 1. Maria Winberg säger:

  Ernst Billström och det är för de underbara tavlorna på olika djur! Då jag jobbar som viltrehabiliterare fastnar jag lätt för just tavlor och glas med vilda djur på

 2. Eva Flood säger:

  Ernst Billström hans saker jag gillar,för min favorit jag inte hittar det är barndomsvännen Lars Lerin.

 3. Nils Rogersson säger:

  Konstnären jag har valt är Plura Jonsson, som egentligen mest känd som musiker och är sångare i bandet Eldkvarn. Min favoritlåt är just deras låt “Fulla för kärlekens skull” och han är helt klart en av mina favoritartister. Jag tycker Pluras litografi tavlor verkar härliga och visste inte att han målade.

  Samt, att vinna en tavla som inspireras av Cornelis Vreeswjik låt “Sonja och Siw” vore otroligt.

  Min mailadress är: nilsrogersson@yahoo.se

 4. monica säger:

  jag vill också….. ha en chans på Ernst Billgrens litografi för det får min fantasi att sken iväg, ohejdat <3

 5. Anna Brunk säger:

  Peter Dahl är en konstnär jag älskar!
  Mycket för att han tar fram en känsla som jag inte hittar hos många konstnärer, t ex i “Fredmans epistlar”. De är fantastiska!
  “Fredagsmys” av Peter Dahl är mitt val eftersom både färg- och formspråk tilltalar mig!

 6. Titti skarp säger:

  jag gillar Roland Svensson
  båtliv och vatten men finns så mycket andra vackra motiv med
  hoppas på turen
  Titti

 7. Madde Sand säger:

  Joakim Allgulander. Jag gillar att resa och hans bilder “Blue” och “inflight” gör mig inspererad att ge mig ut i världen.

 8. Carina Gerdin säger:

  Jag är med 🙂
  Min favoritkonstnär är Anders Hultman & litografin Nygifta <3 Underbar & den skulle passa väldigt bra hos mig 🙂

 9. Gunilla Egelstad säger:

  Jeanette Karsten!
  Gillar de glada färgerna och detaljerna som ger ögat lycka!
  Hennes tavlor får gärna mina trista väggar smycka!

 10. marianne karlsson säger:

  Jag älskar Yrjö Edelmann, dels kommer han från Finland där även jag har mina rötter, och så älskar jag hans teknik med mycket speciella trompe-l’oeil motiv, som jag gärna skulle vilja ha på min vägg.

 11. Camilla Sandmark säger:

  Jag gillar Bert Håge Häverö. Hans tavlor är underfundiga. Han har glimten i ögat och målar upp en värld full av humor, glädje och färg! De får mig på gott humör och de ger en känsla av evig sommar! En härlig kombination!

 12. Kerstin Bäckman säger:

  Hej och oj, vad jag gillar Peter Dahls “Fredagsmys”. För mig är det glatt umgänge, samtal och skön känsla. Det gröna i tavlan blev som en smekning denna lördag. 😀

 13. Marina Walström säger:

  Berndt Wennström är en ny bekantskap för mig. Jag älskar tonen i de tavlor som visas på Galleri Stockholms webbplats. Det känns verkligen som om salig Cornelis har ett par fingrar med i färgburkarna. Han skrattar och bullrar och sprätter samtidigt iväg en smula vemod i varje motiv. Min favorittavla, tillika -melodi, är Trasiga skor.

 14. Anette säger:

  Jag gillar Clemens Briels och då särskilt Always close with her. Titeln blir tillsammans med bilden så mycket mer. Tavlan är både spännande och skrämmande samtidigt som den är bejakande och lustfylld. Jag blir väldigt inspirerad av hans konst i mitt eget skapande.

 15. Mika säger:

  Jag har alltid varit svag för Lasse Åbergs tavlor. Hans tavlor får mig att känna mig som barn på nytt och det är helt fantastiskt!

 16. Jens Andersson säger:

  CLEMENS BRIELS färgstarka verk gillar jag, skulle pryda alla “vita hem” (tex mitt eget) som avbrott mot allt vitt.

 17. Annika Nilsson säger:

  Madeleine Pyks tavlor är fantastiska! Vilken glädje och vilken energi! Lekfullt och färgglatt! Tavlor man kan betrakta länge och upptäcka nya saker. Och samtidigt räcker det med en kort blick för att glädjen ska sprida sig i kroppen!

 18. Christina Frisberg säger:

  Jag gillar Peter Dahls Fredagsmys, mina föräldrar har två tavlor av honom redan och de har jag alltid varit svag för så det blir hans tavla som sticker ut lite extra för mig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *