Mitt drömhem är och förblir Top Kapi Sarayi dvs Top Kapi Slottet

Jag har varit helt inne på det här med mosaik, klinkers mm för att skapa mig mitt dröm hem. Jag har då hittat en sida som heter Stonefactory. Jag är helt enkelt taggad av inredning och skiffer.

För mig är det väldigt viktigt att mitt hem ska vara personligt. För att det ska bli så personligt som möjligt så ska man ha en stor tavla av sig själv. Eller som jag ska snart få en docka som är en avbild av mig som jag snart ska få hem av en kvinna som har ett sådant företag.

På denna sida så finns många valmöjligheter för dig som vill göra om i ditt hem. Det finns kakel i olika storlekar så det bli enkelt att mäta dina mått hemma och sedan bara beställa fraktfritt hem till din dörr.

Ser ni hur fin och stilren den är? Den gör att man helt enkelt känner att man kan andas bättre. Det känns som luftiga moln som automatisk får mig att tro att den luft jag då andas blir friskare.

Det finns även marockansk handmålad handfat som påminner mig mycket om osmanska slottet Top Kapi Sarayi. Denna hade jag verkligen gillat i mitt hem både för kök och badrum skulle det passa in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *