Hur reagerar folk när man går emot skrivna och oskrivna lagar?

I dag fick jag en uppgift av en team som stod bakom detta projekt att gå emot skrivna och oskrivna lagar för att se hur folk reagerar.

Det man ville att jag skulle prova var att lägga ut en filt och solstol mitt på gatan där bilar kör. Detta för att se hur folk som passerar reagerar och främst hur mycket tålamod bilisterna har gentemot mig.

Eftersom jag blev filmad verkade bilisterna ha mer förståelse än vad fotgängarna hade. Bilisterna trodde väl att vi spelade in en film, medans fotgängare tittade konstigt och vissa stannade upp. En äldre dam kom fram till mig och sa att det jag gjorde inte var acceptabelt. Varför är det bara äldre människor som tar sitt ansvar och talar om när man gör fel?

Hur skulle du reagera om du såg någon som både hade lagt ut en filt och solstol mitt på en gata där bilisterna kör dessutom mitt på en huvudled?

Ett svar på ”Hur reagerar folk när man går emot skrivna och oskrivna lagar?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *