Anettes skrivgaraget för vuxna i sommar

Anettes skrivargarage för vuxna i sommar på Radisson Blue Hotel Uppsala.

Vill du komma igång i ditt skrivande?
Vill du få nytändning i skrivandet?
Vill du bli inspirerad? Få skrivlust? Leka med andra?
Vill du utvecklas och verkligen få till det.
Passa då på att anmäl dig till Anettes skrivgarage.
Max 10 deltagare.

Det är klart du kan skriva! Det är klart du har en fantastisk historia att berätta!.

I Anettes skrivgarage kommer du kunna:
Inspireras
Bejaka
Få nya sätt att tänka på
Eller testa de gamla vägarna och prova igen
Våga släppa taget om prestationen
Kasta dig ut i gränslösheten
Öppna upp för nya världar och nya möjligheter
Ha roligt och njuta av den kreativa lusten

Anette Skåhlberg är inspiratör, kreatör, pedagog och mångsysslare. Hon skriver böcker och skriver för både scen och film. Hon har många års erfarenhet som pedagog och igångsättare och hon älskar att arbeta med människor och få dem att växa.
Flera tusen barn och vuxna har inspirerats till kreativitet och skapande av henne och allesammans har de börjat berätta sina historier genom att skriva ner dem som sagor, berättelser, dikter, långa eller korta, eller funnit helt nya vägar med sina texter. Det finns inga begränsningar, inte så länge sinnena är öppna. Och det är det vi har denna tredagaras workshop på Anettes skrivgarage till. Att ge oss in i oss själva och med glädje och lekfullhet hitta våra berättarröster, våra ord, det som vi vill föra vidare. Vi kommer ha fantastiskt roligt och bli fyllda med kreativitet och skaparkraft. Dessutom är Anette även hypnotisör och hon kommer att se till att uppgradera deltagarnas skrivande till helt nya nivåer. Missa inte att vara med oss! Anmäl intresse till [email protected] så berättar vi mer. 21-23 juli. Tid: 9-17. Pris: 4.600 kr för alla tre dagarna inkl hypnos (exkl 6% moms).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *