Pga av filmen Terror på Elm street vågade jag inte bada i badkar

Alla har vi en dröm hur vårt badrum ska se ut, ändå är det ingen som följer sin dröm fullt ut.

Jag ska först berätta för er varför jag aldrig i mitt liv badar i en badkar. Jag såg filmen Terror på Elm Street med Freddy Krueger. Han dök upp i människors mardrömmar och därför vågade folk i filmen inte sova. I en scen var det en tjej som somnade i badkaret och drömde då om att Freddy Kreuger drog ner henne i ett hav. Efter den scenen har jag inte vågat bada i badkar mer fram tills denna dag.

Jag har nämligen bestämt mig för att skaffa mig en badkar med lejontassar. Det är ett krav om man ska få mig in i ett badkar. Helst vill jag att ett badrum ska ha fönster, stort badrum och att det ska vara ljust.

Jag har tittat på fantastiska badrum på och fann massor av fina tips.

Elizabeth Bathory dröm badrum

Elizabeth var prinsessa och gift med Greve Dracula. Hon upptäckte att hennes hy blev fin med blod. Så hon öppnade en skola för adliga damer för att sedan stycka dem och använda deras blod att bada i för att få en fin hy. Ännu en orsak till att jag tills i dag inte vågade inreda mitt dröm badrum pga av otäcka prinsessor genom tiderna. Jag gillar lejontassarna på denna badkar också, men jag vill helst att den ska vara helt vit utom tassarna får gärna vara i guld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *