Jag får professionell coaching och utbildning Kristina Lund

Jag går just nu på professionell coaching och utbildning hos Kristina Lund som tillsammans med Gunnar Höistad driver företaget Lund & Höistad Utbildning AB.

Jag var så nyfiken på hur denna utbildning skulle gå till. Jag har förut föreläst på Business in Heart och Kristina Lund satt då i publiken. Kristina talade om för mig hur jag kunde bli en bättre föreläsare och vad jag borde tänka på. Detta fick mig att vilja lära känna henne mer för att ta del av hennes kunskaper på en djupare plan. Sagt och gjort så var jag där på mitt första möte.

Jag som har en sådan välbesökt blogg behöver professionell coaching och utbildning för att lära mig hur jag ska bemöta människor jag träffar människor inom näringslivet och affärsverksamheter. Såsom kronprinsessan Victoria en gång i tiden hade skådespelaren Margareta Krook som sin mentor så har jag Kristina lund som min mentor. Först fick jag berätta vad jag själv behövde hjälp med och vad det är hos mig som jag  är besvärad över.

Jag kände mig trygg med Kristina och vågade vara mig själv, vilket är det viktigaste för mig om jag ska kunna utvecklas. Hon frågade mig vad jag ville ha hjälp med och jag ville då att hon skulle granska och se vad hon ansåg att jag behövde hjälp med. Det är inte alltid man kan se sig själv. Samtidigt så tror jag heller inte att någon annan heller kan direkt se vem man är utan man får helt enkelt mötas på mitten, vilket jag känner att jag och Kristina gjorde.

Detta jobbar Kristina Lund med:

* Kommunikation för ledar- och medarbetarksap

* Röst – teknik och utveckling

* Presentationsteknik

* Professionell Coaching

Ni kan alltid höra av er till Kristina för en konsultation såsom jag gjorde över en god lunch och sedan bokade vi in en tid. Detta är det absolut bästa jag har gjort i personlig utveckling. Nu äntligen kan jag se mig själv med andras ögon och förstå hur jag uppfattas av en bredare publik och när jag har affärsmöten.

Jag vill inte stå på samma ruta resten av mitt liv, vill du?

Tänk om Kristina inte hade kommit min väg då hade jag stampat på samma ruta i all evighet, utan att förstå varför jag inte kommer över den sista gränsen för att kunna nå människor i möten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *