Hur ser dina shopping vanor ut?

Vissa brukar säga att de har svart bälte i shopping. Jag brukar säga att jag har fått Nobelpriset i shopping.

För att du ska kunna shoppa fritt i olika butiker så finns det krav på att butiker måste ha ett kassaregister som kan registrera alla transaktioner som görs när vi shoppar. Visste du att nuförtiden har även gatuförsäljare krav på att ha kassaregister. Detta vet jag eftersom jag själv är franchiseföretagare och driver företag i en mode galleria. Du kan även läsa mer om kassaregister mm på denna sida

Brukar du handla på nätet?

Även när du shoppar på nätet så krävs det att e handeln innehar en kassaregister för att även där kunna registrera alla transaktioner.

Jag som driver franchiseföretag använder mig av kassaregister som är anpassad till vår verksamhet. Alla som ingår i samma franchise nätverk som jag använder exakt samma kassaregister och vi är kund hos Kassa registerservice AB och kan rekommendera detta företag varmt till andra som ska starta butik.

Visst låter det kul att även en liten korvkiosk också använder sig av samma system som större butiker som ICA mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *