Zoul Fish & Spa på Hotell Linné en upplevelse du inte har råd att vara utan

Jag har varit på Zoul fish & spa på Hotell Linné och har aldrig i mitt liv varit med om en liknande upplevelse som jag måste bara få dela med mig av.

 

I Vilket fall som helst så jag kände jag mig som en kunglighet från Osmanska riket 1500 talet när tjejerna var färdiga med mig. Så jag hoppas nu att fler kungligheter ska hitta hit och unna sig en riktig lyxig behandling.

Tips på Ansiktspeeling som jag har fått recept på av Zara Bejmyr

1 msk olivolja, ekologisk och kallpressad

2 msk ekologisk florsocker

6 drp av valfri passande eterisk olja

Rör ihop ingredienserna till en lös smet och massera lätt cirklande rörelser på väl rengjort och fuktig ansikte. Tvätta bort med tvättsvamp eller tvättlapp. Rekommenderas ca 1-2 ggr/mån.

Tips till Ansiktsmask

6 msk Kesella (10 % fett)

1 krm (vet ej vad krm står för och ser Zara detta får hon gärna lämna en kommentar och förklara)

1 tsk Avokadeo- eller madelolja

10 Drp av valfri passande eterisk olja

Rör ihop ingredienserna till en ljusgrön smet och lägg på väl rengjord och fuktig ansikte. Förvara i kylskåp. Rekommenderas att lägga ansiktsmask 2-4 ggr/vecka

Bokning av FishSpa-behandlingar bokas separat av gäst själv till ZoUL FishSpa:
  • Telefon: 018-10 20 00
  • Skolgatan 45, 753 32, Uppsala

 

2 svar på ”Zoul Fish & Spa på Hotell Linné en upplevelse du inte har råd att vara utan”

  1. Hej fina Anne! Vilket härligt möte med dig. Är så glad att du kom och fick vila en stund i vår oas. Ansiktsmasken kan man även ha i 1 kryddmått ( krm) nässelpulver. Nässlorna renar huden. Varm kram från Zara, ZoUL Fish spa www. Zoulfishspa.se man kan även ringa direkt till oss på 018-10 21 00 och få mer tips från naturens skafferi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *