Ett gott råd om vänskap, onda ögat & attraktionslagen

Ibland tar man beslut som förändrar ens liv och jag har tagit ett sådant beslut. Det drabbar flera inblandade därför var det ett svårt beslut för mig att ta.

Jag mår så otroligt bra just nu att jag har dragit mig ur och inte tar på mig mer ansvar än vad jag orkar bära eller hinner med. Jag har ställt in en föreläsning som jag skulle hålla i höst för jag känner att det är inte rätt i tiden att ta den publiken.

Ett gott råd om vänskap och attraktionslagen

När du umgås med människor som tar din energi så kommer hela ditt liv att färgas efter det. Du kan märka detta genom att inget blir såsom du vill att det ska vara. Ta bort människor som inte är bra för dig och du kommer upptäcka att livet vänder till din fördel. Varje gång jag tar avstånd från en energi tagare så får jag mer tur i livet och jag får det jag önskar av universum.

Du kan inte önska något och samtidigt dras med människor som tar din energi. Jag har inte ens tid för mig själv så för mig är det inte svårt att välja bort människor som inte är bra för mig.

En person betyder bara något så länge jag tycker om dem. När jag inte tycker om dem så är det inte en konst att välja bort dem

Om du anser att du har otur titta dig omkring vilka du umgås med. Ta bort de som bringar dig otur så ska du se att livet vänder. Lika dras till lika så du måste välja bort för att du ska dra till dig nytt.

Onda ögat

Enligt islam finns det onda ögon. Det menas med att folk inte vill dig väl och missunnar dig lycka. Du känner igen dem genom att de konstant dömer dig och tar din energi. Du kan själv också med dina egna beteenden känna igen dem. Finns det folk där du måste hålla en låg profil för att de inte ska känna sig hotade? Då har du på en undermedveten plan känt in att dessa människor lätt missunnar dig lycka annars skulle du kunna vara dig själv med dem. Plocka bort de privata vännerna du umgås med där du måste hålla en låg profil och inte kan dela din glädje med dem. Onda ögat är detsamma som energi tagare så du kan direkt plocka bort dem också.

Du ska må bra av en människa helt enkelt. Jag förstår inte dessa människor som ska gå omkring och få andra att må dåligt. VEM VILL VARA EN MÄNNISKA ANDRA MÅR DÅLIGT AV ATT SE? Tänk er en skunk som luktar illa, vem vill lukta illa? Är det en merit att vara den som andra undviker? Dessa människor är alltid mycket ensamma och det slår aldrig fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *