Därför hamnade Noppe Lewenhaupt farfars hatt hos mig

Om du går in på Junkbusters så ser du att du kan få hjälpa med massor av tjänster som sophämtning, hämtningar av avfall och skräp i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vore jag detta företag skulle jag även hämta avfall och skräp från Uppsala och Norrland för även i dessa städer finns det massor av saker att hämta.

Du kan få hjälp med tex dödsbo och då värderas sakerna och även loppis sakerna. I dödsbon brukar man hitta riktigt fina antikviteter.

Noppe Lewenhaupt farfar Gustav Erik Lewenhaupt hatt

Jag vet att man har hämtat saker och ting från ett slott i Sverige som skulle tömmas för att slottet som förut var privat skulle ägas av kommun & Landsting.

Då hittade man bland sakerna Noppe Lewenhaupt farfars hatt. Den värderades som loppis och hamnade i en loppis butik i utkanten av Uppsala. Jag hittade den och köpte den för 400 kr som senare värderades till 1 000 kr. Den som värderade hatten sa att jag skulle kontakta självaste Noppe Lewenhaupt. Det gjorde jag genom en gemensamt bekant. Efter 2 dagar hörde Noppe Lewenhaupt av sig till mig och skrev följande:

Hej Anne,

Vår gemensamma bekant X informerade mig om att du söker mig ang. något som du har hemma som har tillhört min farfar. Kan du beskriva vad det är.

Bästa hälsningar
Noppe Lewenhaupt

När jag väl beskrev hatten och skickade bilder så hörde han inte av sig mer för jag kan tänka mig att de har massor av hattar hemma. Han trodde väl säkert att det var ett hemlighets fullt brev om ett arv någonstans som var bortglömt eller något i den stilen.

Kanske har ni en hatt som tillhör en känd finansfamilj eller något mer värdefullt? Vad det än är ni vill bli av med så kan ni kontakta företaget Junkbusters och få hjälp med mer än dödsbo. Ni kan få hjälp med tömning av kontor, elavfall, trädgårdsavfall och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *