Företagsminglet på Uppsala Handelskammare

Vi träffades 4 våningar upp på Lindhals advokatbyrå där Maria Ingelsson är delägare av.

Vi var ute på takvåningen och fick dricka champange, glass, choklad och jordgubbar. Trevlig avslutning för dem, men för mig är detta en början. Jag och min press & media ansvarige Emelie Andersson var här för första gången. Jag fick kontakt med vissa som jag kommer att träffa över en affärslunch nästa vecka. Mer om det får ni ta del av nästa vecka.

I höst kommer Maria Ingelsson att bjuda in oss i ett nätverk som handlar om ledarskap. Detta blev både jag och Emelie intresserade av. Vi kommer även att delta i höst på Handelskammaren i Uppsala.

Nu ska jag i väg och träffa UNT chefen Hanna Stjärne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *