Jag har fått hem min registrering som Frilansjournalist

Detta firar jag med att äta en god bit tårta efter att ha hållit igen väldigt mycket för att inte gå upp i vikt.

För mig är det ett hedersuppdrag att äntligen få kalla mig för Frilansjournalist det jag har brunnit för i flera år för att bli. Nu har jag nått mina mål när det gäller att skaffa mig en gedigen utbildning i media och press. Jag har även min press & media ansvarige för bloggen Emelie Andersson som min högra hand.

Om jag med min dyslexi inte ger upp så förtjänar jag mer än en tårta utan att gå upp i vikt, detta borde farbror Gud bjuda på. Fast en sådan trevlig tårta eller bakelse är nog svår att hitta, så jag kan inte äta och behålla vikten samtidigt.

Jag har gått ned ca 13 kg och har helt slutat med allt som innehåller socker, den stora boven. I dag är en speciell dag då jag har fått hem min registrering som FRILANSJOURNALIST & MEDIA

Jag har nu registrerat FA Skattsedel som Frilansjournalist och jobbar heltid med att blogga på Veckomagasinet. Detta innebär inte att jag slutar som franchiseföretagare för jag har det som ett deltidsarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *