Något jag hade önskat mig som barn är gratis läxhjälp

Jag har en svår handikapp som har gjort att jag har alltid varit efter alla andra. Jag lider av svår dyslexi som gör det svårt för mig att koda av text rätt och förstå innebörd av texter.

Jag önskade att jag kunde fått läxhjälp gratis som barn eller att man kunde upptäckt min ordblindhet tidigare så att jag slapp bli lidande i alla år då jag har känt mig dum som inte har förstått det alla andra så enkelt verkar förstå.

Det finns gratis läxhjälp för alla barn och det enda du behöver göra är att gå in här och registrera dig. Beroende på vad du registrerar så ringer företag som matchar behoven, tiderna och staden. Detta är helt kostnadsfritt och det är heller inget bindande. Så våga registrera dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *