Känner du till healing dvs läkande kraft?

Nu finns det samlardockor som är japanska som ger healing dvs läkning för dig.

Dockan Sonny Angel är en figur som är skapad av Kewpie eller QP; en karaktär som skapades av Amerikanskan Rose O’Neill år 1909. Dockorna är 8 cm höga och har djuröron därför kallas de för animals version. QP dockan kostar endast 89 kr per styck och sedan kan du börja göra en trevlig samling av dem. De har inget kön dvs kallas för “hen”, men det finns en som är skapad som en liten pojke nämligen Sonny Angel. Denna docka ska tydligen hjälpa dig ut ur problem. Tex om någon skapar intriger omkring dig så kommer dockan Sonny Angel att se till att dessa intriger aldrig når dig. Det blir som att hälla vatten på en gås dvs vattnet rinner av gåsen då gåsens fjädrar är så pass feta att inget vatten går igenom det.

Kort historik om Rose O’Neill  

Rose O’Neill var den högst betalda kvinnan i USA när det gäller skapande av illustration för sin docka QP. Hennes dockor gjordes massproduktion av och detta främst i en tysk leksaksfabrik. Rose O’Neill var också aktiv inom kvinnlig rösträtt. När Rose O’Neill var ca 13 år gammal var hon med i en tecknartävling och vann den. Genom denna tävling kunde hon försörja hela sin familj med 6 syskon och 2 föräldrar. Hennes pappa som var bokhandlare hade inte råd att försörja hela familjen.

Vad innebär Healing?

Det finns massor av olika healingslag. Den som jag är mest bekant med är reiki healing då jag själv är utbildad reiki mästare. Sedan finns det stenar och kristaller som ger healing och nu även denna docka som kan hela. Jag tror att om du lägger in tankens kraft i att denna docka kan hela som kommer du att få healing genom den. Det är säker Rose O’Neill själ som skickar healing till dig genom dockan. Ju fler du samlar hemma desto mer healing får du ju så klart.

Mer om butiken Småfinating

Du hittar mer förutom Sonny Angel nämligen väskor, smycken och produkter för pyssel på denna e butik som heter “små fina ting”.

Min favorit är Let them eat cake tallrik 

Ni vet väl vem som sa “let them eat cake”?. Det var Marie Antoinette som sa det när folk klagade på att det inte fanns bröd att äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *