Jag har träffad medium Patricia Navarro

Medium Patricia Navarro har lagt tarot kort för mig läs vidare om hur det gick för mig.

Jag träffade henne inne på mitt kontor i Centrala Uppsala för en sittning.

Innan hon la upp tarot kort så använde hon en kristall som hon kramade om för att få kontakt med sina guider och sitt högre jag.

Hon var duktig som medium och kunde se vad jag kände i en fråga som hade hänt för mer än 10 år sedan. Alla medium har sina egna sätt att få kontakt med andra sidan. Alla får olika information och jag känner att det finns något speciellt hos alla på något sätt. Jag fick lära mig något av Patricia Navarro som jag fortfarande går och tänker på hur rätt hon hade.

Eftersom det är väldigt privat det som hon kom fram till med mig så kan jag inte skriva ut det i bloggen, men jag rekommenderar henne varmt till er andra som läser bloggen. Vill du läsa mer om henne eller komma i kontakt med Patricia så kan du gå in på hennes hemsida Shamanic  Angel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *