Energiavläsning med Marina Thorzelius färdigt!

Marina Thorzelius går en medium utbildning och en av övningarna handlar om energiavläsning på distans.

Marina Thorzelius har läst av min energi på distans och nedan redogör jag hennes avläsning. Jag lägger in mina egna ord med röd text. Marina Thorzelius driver nättidningen hjärtats väg och bloggar på Mitt vackraste jag.

Energi avläsning Anne

Första intrycket är att du är en väldigt ambitiös kvinna, du vet var du har för mål och jobbar mot dem. Du har också haft mycket erfarenheter i livet som kanske kändes tuffa när du fick dem, men nu kan du se att det hjälpt dig i att bli den du är. Du har stor tillit till att livet för dig på de vägar som är menat för dig. Att livet för mig på de vägar som är menat för mig är jag i ett nötskal för det är exakt så jag tänker. Det känns dock som du kan ha lite oarbetad sorg från något som hänt tidigare som håller dig tillbaka lite. Vad menar du Marina när du säger att det håller mig tillbaka? Håller det mig tillbaka från att exponera som bloggare, ta kontakt med människor eller hur menar du håller mig tillbaka?

Du har ett väldigt stort hjärta och är väldigt mån om andra och skulle behöva träna på att ge dig själv lika mycket som du vill ge till andra.

Du skulle nog må bra av att göra lite grundande övningar, kanske sitta barfota i gräset på landet. Detta med barfota har jag inte riktigt förstått mig på? Hur skulle detta hjälpa mig? Vissa pratar om att krama träd och vissa om att vara barfota.

Du är väldigt duktig på att känna in andras behov, vilket är en väldigt fin gåva att ha. Jag känner att du inte är riktigt lika duktig på att känna in dina egna behov. Du känner gärna in andra människor innan du släpper in dem nära.

Eftersom du är väldigt duktig på att känna in andra, så skulle du kunna öva upp det ännu mer och kunna skapa dig en framgångsrik karriär med just den egenskapen. Du har balans i ditt hjärta, du är duktig på att ge kärlek till andra och du är även duktig på att ta emot kärlek från andra. Det är mer dina egna behov som du behöver tänka på. Bli duktigare på att kommunicera till andra vad du behöver, även känn in för dig själv vad du har för behov.

Du har en stark intuition och kan träna upp den ännu mer. Om du vill så skulle du bli ett duktigt medium. Men komihåg att det är viktigt för dig med grundningen, så att du inte flyger i väg. Utan att det är viktigt att vara jordad. Jag förstår inte vad Marina här beskriver när hon säger att jag inte ska flyga i väg? Marina skulle kunna skriva en kommentar i detta inlägg och förklara.

Lyssna på vad din kropp talar om för dig vad den behöver.  – Vad mår den bra av? Rörelser och mat.

Du är en kvinna med mycket känslor även om du blivit bra på med åren att tygla dem lite mer än när du var yngre. Tack för att du förstår att jag är en människa med många känslor. När människor säger att jag är stark så kan jag bli väldigt provocerad. Det är som att säga att när jag som människa blir törstig så behöver jag inte vatten.

Du är en starkt lysande kvinna med mycket karisma och du kommer att lysa starkare och starkare med åren. Det är viktigt att du gör något av det så att andra får ta del av det, det kommer både du och andra att må väldigt bra av.

Du har många fina ideer, som du bör göra något av. Tro på dig själv och din förmåga att skapa. Lita på din intuition till 100%. Du är en person som har mycket sociala evenemang att gå på och det är där du trivs och kan bygga upp en grund för ditt arbete.

2 svar på ”Energiavläsning med Marina Thorzelius färdigt!”

 1. Hej Anne
  Angående dina frågor
  När det håller dig tillbaka, så menar jag i de flesta aspekter i ditt liv. Att den gamla sorgen begränsar dig lite från att leva fullt ut till 100%. Det behöver inte betyda att du märker av det eller tänker på det just nu. Men ställ dig gärna frågan om du känner att du lever ditt liv som du skulle vilja till 100%.
  En energiläsning kan man gärna läsa om flera gånger, om du läser den om 2 månader så kan du se andra saker som du inte tänkte på tidigare, då de inte kändes aktuella just då.

  När jag pratar om att träna upp din intuition mer och din grundning och att inte ”flyga iväg”.
  När man gör mycket andliga övningar, så kopplar man ju upp sig ”uppåt” och då kan det också vara viktigt att koppla sig ”nedåt” till jorden. För att få en balans i livet. Det kan vara viktigt att ha ordentlig kontakt med kroppen, att lyssna på kroppen och verkligen vara i kroppen och den fysiska verkligheten inte bara var kopplad uppåt.

  Så som med allt annat så är det viktigt att vi ser till att ha balans. Börjar du att göra mycket övningar där du kopplar upp dig uppåt, så är det också viktigt att du gör övningar som kopplar dig nedåt till moder jord. Som tillexempel att gå barfota för att känna in jorden under dina fotsulor, prova 😉
  Du kan också sätta dig och blunda med båda fötterna i marken och se framför dig att dina fötter förankras i jorden.

  Kul att du tyckte att så mycket stämde in på dig.
  Och hoppas att du förstår min förklaring om att stå ordentligt på jorden och inte flyga iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *