Hemma hos mig med Anna Lena Tegebro som har gjort en personlighets analys av mig

Nu avslöjar jag hur Anna Lena Tegebros personliga analys av mig har gått till.

För er som vill lära känna er själva bättre och dessutom även ta reda på hur ni uppfattas av omgivningen så tveka inte. Gå in här på coach konsulten och anmäl er till att göra denna roliga och intressanta analys av er själva.

Jag föredrar att ha mina möten hemma hos mig eller inne på mitt kontor i centrala Uppsala. (Hon till vänster verkar inte gilla att jag är med på bilden nedan.)

Anna Lena Tegebro gjorde en personlighetsanalys av mig för att jag ska lära känna mina svaga sidor och starka sidor bättre.

Det finns fyra sorters personligheter enligt denna analys. Jag hamnade i den gula och visste ni att 50 % av Sveriges befolkning hamnar i den gröna.

Blå-Kompentens som strävar efter fakta

Röd-Dominant resultat och förändring

Grön– Noggrann och tålmodighet

Gul-Människor och positiv

Den gula personen som jag hamnar i gillar en känsla av trygghet och lugn och att få framföra sin egen åsikt. Det jag inte gillar enligt analysen är människor som kritiserar, är hårda eller känslolösa. Konstigt va?

Mina svaga sidor

Något som inte stämmer enligt mig är att jag vill vara populär. Jag har inte det behovet att stå i centrum eller att bli omtyckt av alla. För jag anser att det är emot mina principer att springa efter folk som väljer bort mig eller är fördomsfulla. Jag väljer själv vem jag vill bli omtyckt av och väljer alltid bort folk jag inte orkar lägga energi på.

Mina starka sidor

Enligt analysen är att jag inte trampar andra på tårna, uppskattar olikheter och får människor på gott humör. Jag är så positiv människa som det bara går att bli och undviker människor som kritiserar eller kommer med påhopp. Jag har upptäckt att ju positivare människor jag umgås med desto mer lyckad blir jag som person. När jag bryter kontakten med folk som vill dra ner mig med kritik så får jag mer tur med allt i livet. Om jag tillåter negativa människor komma in i mitt liv så kommer mitt liv att se ut som deras.

Hur andra människor upplever mig enligt testet

Social, angenäm, snäll, sällskaplig, god lyssnare, lugn, artig, noggrann, flexibel, hjälpsam och positiv.

Min primäre roll i en grupp som stämmer bäst är att jag behandlar alla lika. Att jag är en arbetsmyra och förstår människor utmärkt. Detta med att förstå människor kan jag vara helt ensam om. Jag kan förstå en person även om jag inte har varit med om samma sak. Detta för mig är logiskt medans folk inte kan förstå vad de själva aldrig har varit med om.

Nästa vecka får jag besök för att få skönhetsbehandling från en skönhetssalong i mitt eget hem då jag föredrar att mötas i mitt eget hem.

3 svar på ”Hemma hos mig med Anna Lena Tegebro som har gjort en personlighets analys av mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *