Vad jag önskar mig för leksaker?

Ibland blir vi aldrig stora utan alltid drömmer om leksaker och ni kan gå in på leksaker och se vidare flera leksaker.

Jag önskar att leksaker kunde påminna mig om ett sagoland och därför även drömmer mig bort när jag ser på fantasifilmer.

Det finns en hemsida med billiga leksaker kommer att börja sälja leksaker på nätet och då har jag plockat fram förslag på vad jag hade önskat att de kunde sälja i sin butik.

Det jag önskar ska finns är först och främst ett eget dockhus som man själv kan kliva in i och bo på. Högsta drömmen för alla barn är väl att få ett eget dockhus.

När detta är avklarat så vill man säkert ha ett “dockhus” i dockhuset för att ha något att leka med medan man är inne i sitt eget dockhus.

Nedan får ni även tips på hur ett dockhus ska vara inrett.

I det stora huset som man själv ska husera i krävs lite möbler som är anpassad till barn. Då skulle jag önska mig en leksaks spis. När jag var barn hade jag en kompis som hade en leksaks tvättmaskin som hon kunde använda på riktigt.

Jag skulle även inreda det stora dockhuset med fina möbler tex nedan fina hallmöbel. Jag älskar möbler som man kan förvara varor i som tex en filt eller något annat kan man lägga in i den. Att få ordning och reda är något viktigt för mig när jag väljer möbler.

Massor av söta porslin skulle också finnas i mitt dröm dockhus.

Hur skulle era drömleksaker se ut om ni fick välja? Vad ni än önskar så kommer detta att slå in eftersom universum läser av era önskemål och sänder er essensen av vad ni tänker och vad ni känner. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *