Det ryktas om att modebloggaren Robin Fröström är en av deltagarna i Big Brother 2014 & Magic wand

HOTGOSSIPS: Det ryktas om att modebloggaren Robin Fröström från Uppsala är en av deltagarna i Big Brother 2014!

Fantastiska nyheter om att Robin skulle vara en av deltagarna i Big Brother där jag tror att de som är med är singlar. Just för att de är singlar rekommenderar jag alla deltagare att titta in på denna sida där de kan välja bland mycket.

Lite mer om Magic Wand nu är det nedsatt pris på den 350 kr.

När jag går in på Hector & Robins blogg hamnar jag i serien Sex and the city för de blandar nöjen och mode. En blogg jag alltid följer, men det hade varit roligt om Robin kunde skriva mer om händelser han är med i och inte bara mode. Man vill liksom veta mer om vad han gör på dagarna. Så tänk på det Robin dela med dig mer av din vardag till dina läsare.

Ett svar på ”Det ryktas om att modebloggaren Robin Fröström är en av deltagarna i Big Brother 2014 & Magic wand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *