Står du inför ett vägval eller är du nyfiken på din framtid?

Många gånger när jag talar om medium till folk så får jag svaret “jag är rädd för sånt”.

Då måste jag säga att om man är rädd så inser man också att det finns något med det mediala som är mystiskt och som vi vet också är en del av sanningen, för varför annars bli rädd?

Jag är inte alls rädd när det gäller det medial vägledning och kontakt med andra sidan. Jag har varit hos massor av medium och jag ska berätta en som jag anser är något utöver det vanliga.

Tarot Kort består av lilla arkana och stora arkana

Tarot kort finns i mängd olika variationer den jag har är från Jolanda den 3:e som jag fick gåva. Tarotleken består av 78 kort och är indelad i stora och lilla arkana.

Stora Arkana består av 22 kort. Korten i stora arkana symboliserar stora händelser tex så finns ett kort som heter Domedagen och handlar om stora beslut i ditt liv.

Lilla arkana symboliserar vardagshändelser. Lilla arkana är indelad i fyra sviter. Varje svit förknippas med ett element och tal. De klädda korten anses stå för människor i vår omgivning, men även för egenskaper hos oss själva eller andra. De klädda korten kan också betyda vissa situationer.

Mitt besök hos en kuslig medium

En gång för länge sedan var jag hos ett medium som kunde ge mig namn på människor som skulle komma in i mitt liv. Jag blev helt chockad när jag väl träffade dessa människor där namnet stämde överens. Jag har sedan varit hos denna medium några gånger till och då fick jag inte samma aha upplevelser som jag fick allra första gången.

Jag var nyligen hos denna medium och väntar fortfarande på att saker hon har berättat ska inträffa. Hon sa att när det väl inträffar kommer jag att söka upp henne för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *