Goodiebags från veckomagasinet till BNI IKEA/BARKARBY

Jag har blivit inbjuden till frukostmöte kl 06.15 till BNI IKEAK/BARKARBY, men kunde inte närvara.  Jag skickar därför mina kondelanser i form av goodiebags till alla deltagare som är ca 20-30 stycken duktiga entreprenörer. Jag är mån om att allt ska komma till bruk och användas. Jag som bloggare får hem massor av varor och tjänster från olika företag för att marknadsföra dem.

Jag säger inte nej till något företag trots att jag inte är ens i behov av de varor som de vill skicka till mig. Jag brukar då ge det vidare till andra som kan vara intresserad av varorna. När jag gör i ordning goodiebags så brukar mycket av sponsrade varor från andra företag följa med i mina fina förpackningar av celofanpåsar.

I dessa goodiebags finns tex

Nellie Dellie godis

Kökshandukar från Himla

Candles från Myrrah

Jag blev inbjuden av Ricci Eneman från Eneman försäkring AB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *