Jag har blivit vald till Sveriges mest kritiserade bloggare (näthatet)

Vem om inte jag har stor erfarenhet av näthatet, då jag blev vald till Sveriges mest kritiserade bloggare.

Anledningen till att jag blev vald var inte för att jag är den som är mest kritiserad, utan för att jag hade mod att publicera alla påhopp som kom till mig från människor som aldrig hade mött mig i verkliga livet.

Näthatet har växt sig allt starkare och det är inte bara jag som är drabbad utan nedan clip från YouTube-Stjärnorna som har hits såsom “What Languages Sound Like To Foreigners”, “Two Dogs Dining” eller “One Guy 14 Voices”. Tillsammans med stjärnorna bakom dessa filmer lanserar Festis nu en kampanj mot dissande.

Kampanjen ”Don’t diss. Be a Festis” tog avstamp i dislike-knappen på Youtube. Varför ens dissa en clip som man själv väljer att titta på? Vad anser ni om näthatet och vad tycker ni om nedan clip som har blivit så dissat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *