hitta din kraftfärg

Jag har tillsammans med Pia Andersson gäng varit på Skarholmen i Uppsala och tagit bilder för att vi ska vara omslag på en bok som Pia Andersson kommer att ge ut.

Det handlar om att bli framgångsrik och att hitta sina drömkunder. Därför var vi tvungna att se riktigt nöjda och glada ut på bilden som om vi firade något. Min press & media ansvarige för bloggen Emelie skulle ha varit med på bild, men eftersom tågen strejkade kunde hon inte närvara.

Vår fotograf var från Alex & Martin och heter Alex Giacomini

Det är en mycket vacker restaurang med utsikt över Mälardalen. När vi hade hurrat och klappat klart på ovanvåningen bjöd Pia Andersson alla oss till restaurangen och det var hur trevligt som helst.

Skandal på Skarholmen för 100 år sedan

För länge sedan ordnades ett bröllop på Skärholmens Restaurang och konferens. Det sägs att brudens far tog med sig en av brudtärnorna upp till ett av rummen.

Behöver du ta ett körkortsfoto så är det enkelt se bara till att du den dagen har sovit ut. Jag kommer ihåg när jag skulle ta ett sådant foto jag såg så blek ut på varje bild att det fungerade inte. Tack och lov tog jag nya bilder senare som jag blev mycket nöjd med. Man måste verkligen sminka sig så att man verkligen inte ser blev ut på bilden för det är inte kul att inte vara nöjd med hur man ser ut på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *